Gran Canaria

Vorige week hadden Kurt en ik een weekje verlof. En last minute zijn we vertrokken naar Gran Canaria. We hadden het vorig jaar héél goed gehad, mooi weer en mooie omgeving. Ik had in het weekend nog gekeken om iets te boeken maar vond niets 😦 We zijn dan maar op maandag voormiddag langs gegaan in het reisbureau en jawel, zij hadden iets gevonden voor ons 🙂 Een appartement voor 6 dagen voor slechts 300€ SUPER!!!! Op verlof kook je niet veel, meer uit gaan eten. Dus moesten we alleen maar zorgen voor het ontbijt, that’s it!!! Op woensdag vertrokken vanuit Charleroi ipv Zaventem (na de aanslagen daags voordien). Met wat file waren we toch op tijd in het vliegtuig, maar daar hebben we een uur vertraging gehad 😦 Maar bon … om 7u30 vertrokken (ipv 6u30) en iets na de middag waren we aan ons appartement. Het was geen luxe appartement maar we zaten vlak aan het zwembad én de supermarkt, dus dat maakte het goed 🙂

Wat hebben we allemaal gedaan die week … véél gewandeld. Langs de vele shops, restaurants, het strand. We hebben zelfs twee keer naar op het strand gelegen, maar de eerste keer (op donderdag) hebben we na een half uur moeten “vluchten”. Er was een windstorm op komst. Je had dat moeten zien … iedereen zorgde dat hij/zij zo snel mogelijk van het strand was. Er zat overal zand in … in de rugzak, in ons haar, in mijn fototoestel :-D. We zijn ook driemaal naar de mini golf gegaan. En ja ik ben drie keer … verloren 😦 Mijn ventje is er véél beter in!!

’s Morgens als ik naar de supermarkt ging (rond 8u, ja ik ben een ochtendmens) en ’s avonds als we gingen gaan eten (rond 20u) werd het was frisjes, zo’n 17-18°C. Dan deden we ons vestje wel aan. Maar overdag was het iedere keer 20-25°C, en met die wind … dan krijg je sneller een kleurtje 🙂 Ondanks we ons toch af en toe ingesmeerd hadden :-D.

Hieronder enkele sfeerfoto’s

3 gedachtes over “Gran Canaria

 1. I havе been brоwsing on-line grreater than three hourѕ
  lately, but I never discovered any fascinating articxle like yours.
  It iis beautiiful pгice enough for me. In my view,
  if all website owners and bloggers made just right content as
  you did, thе net can Ƅe much more useful than ever
  before.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s