Workshop Ladies Fun Sports

Enkele weken geleden heb ik deelgenomen aan een workshop dat georganiseerd werd door Ladies Fun sports, organisatrice Angélique Duprez. Meer info via facebook 🙂

Na een warm onthaal en ontbijt nam ik eerst deel aan 45min coretraining (= buikspieroefeningen). Leuk maar pijnlijk, het was al eventjes gelden dat ik nog zulke oefeningen deed 😀 Daarna ben ik voor een klein uurtje gaan luisteren naar een sportvoedingsdeskunde/diëtiste nl Stephanie Scheirlynck. Enkele tips onthouden natuurlijk :-). Na een gezond middagmaal nam ik deel aan een twee uren looptraining. Het ging meer over looptechnieken. Héél interessant hoor. Hiervoor stond ik er niet bij stil hoe ik mijn voeten, armen, lichaam gebruik tijdens het lopen. Maar nu ben ik mij er meer van bewust en gebruik ik enkele tips om “gemakkelijker/aangenamer” te lopen. De trainer zei zelf dat hij ons GEEN nieuwe techniek zou aanleren maar hij gaf ons wel enkele tips én de reden waarom we onze voeten, armen en lichaam in een bepaalde positie houden/zetten. Alsook gaf hij ons tips ivm het lopen op een steile helling. Daarvoor liepen in en rond de Blaarmeersen te Gent. Ja, want in de voormiddag werden de oefeningen en lezingen gegeven in het Eddy Merckx complex te Gent.

Na de hele werden we nog “getrakteerd” op een mini pasta bord én kregen we een goodiebag met enkele flyers van de sponsors én een drinkbus van Ladies Fun Sports. Een aangename en interessante dag was het wel!

Ik zou zeggen … Angélique organiseer nog maar zo’n dagen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s