Halve marathon Evergem

Op het laatste moment nog beslist of ik ging meelopen of niet. AMar natuurlijk niet de halve marathon, want ik had moeten werken tot 13u en de start van de halve was om 15u. Dus dat zou géén goede voorbereiding zijn 🙂 Maar gelukkig was er ook een kleinere afstand, nl 6.7km. En ja voor de eerste keer in mijn “loopcarriere” heb ik deelgenomen aan zo’n “kleinere” jogging/wedstrijd 🙂 En al bij al heb ik het nog goed gedaan. Het was warm maar toch een leuke en aagename parcours.

De start was om 14u45 en we startten aan het kappelletje aan de sporthal. Dan liepen we langs het kasteel van Wippelgem om zo via een of andere wijk terug naar de sporthal te lopen. De afstand (op de garmin) was 6.5km, géén 6.7km. En mijn tijd … 36’57”, een gemiddelde snelheid van 10.6km/u. Niet slecht hé!!

Kurt heeft meegelopen aan de halve marathon. De start was om 15u, dus heb ik hem niet zien vertrekken 😦 De eerste 4km en de laatste 2km waren dezelfde als de korte afstand. Dus terwijl hij liep kon ik me douchen en daarna aan de finish gaan met mijn fototostel 🙂 En vroeger dan ik verwacht had (en hij ook :-)) kwam Kurt na 1u55′ over de finish … proficiat zoetie xxx!

Als aandenken kreeg iedere (korte afstand) loper twee flesjes gouden draak. En de halve marathon loeprs kregen dat ook met daarbij nog een pakje salami, apero salami en een sportgel. en bij de inschrijving kreeg iedere loper ook een tombola lotje. Ik had geen prijs 😦 maar Kurt wel. En toch heeft hij zijn prijs moeten afgeven aan mij want … het was een adidas sport shirt 🙂

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s