Finisher triatlon Knokke

Voor de vijfde (!) keer op rij startte ik zondag aan de finisher triatlon te Knokke. Dat is 1/8 triatlon puur voor de FUN. De afstanden zijn 600m zwemmen (in openlucht zwembad), 23km fietsen (8 ronden) en 6km lopen (6 ronden op de zeedijk). Het was een “battle” wedstrijd deze keer. Want vorig jaar deed mijn vriend ook mee en was hij na mij gefinisht en nu wilde hij mij “verslaan” 🙂

Wij moesten om 13u15 starten in baan 4. Gelukkig hadden we zon (zoals ieder jaar) MAAR dit jaar hadden we véél wind (tegen!). En aangezien het rondjes was dat we moesten fietsen en lopen hadden we sowieso tegenwind. Maar tijdens het fietsen hadden we tegenwind op de zwaarste stukken 😦 Maar al bij al ging het goed. In onze baan waren we met 4. Kurt was als eerste gestart en ik als laatste. Het zag ernaar uit dat Kurt mij ging inhalen MAARtijdens de tweede helft ben ik sneller gaan zwemmen en het gat werd groter tussen ons 🙂 Tijdens de wissel (zwemmen-fietsen) waren we gelijk 🙂 De fiets op en elkaar volgen … tot men zei dat mijn ketting eraf was :-(! De ketting erop (2-3min verloren) en maar beginnen vlammen. En ja na de 5de ronde ben ik ingehaald geweest door mijn ventje 😦 Gelukkig tijdens het lopen zagen we elkaar tijdens het kruisen door en lag hij één ronde voor. Kurt is een dikke 10min voor mij geïndigd. Ik heb een eindtijd van 1u40’49″en Kurt 1u30’20”.

Mijn zwemtijd 13’25”, fietsen 44’14” en lopen 41’12” (met de wissels erbij hé!). Als je alles erbij rekent kom ik maar aan 1u38’51”, mijn ketting erop leggen zal ongeveer 2′ geduurd hebben zeker????

medaille en t-shirt :

Deze slideshow vereist JavaScript.

Foto’s … dank aan Natalie en Bart!!!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s