Vakantie

Maandag ga ik samen met mijn ma naar Valencia, voor 5 dagen. Naar het schijnt is de cultuur daar heel mooi, qua kathedralen, kerken, natuur, … We zullen zien. Als we goed weer hebben (toch beter dan hier) ben ik al tevreden. Voor de rest zullen we zelf moeten zorgen (plezier, …). Ik zal jullie wel een uitgebreid verslag geven later. Met foto’s en onze leuke, grappige (misschien minder leuke) belevenissen.

De week erop ben ik ook nog in verlof en dan ben ik weg voor 3 dagen naar Londen. En dat helemaal op mijn eentje. Dat moet toch kunnen! Er zijn er zoveel die alleen op reis gaan, waarom zou ik dat niet kunnen? Daarover zal ik jullie ook wel een verslagje geven. Dat zal wel een ervaring zijn. Met de eurostar naar Londen, mijn hotel zoeken, mijn dag vullen met het bezoeken van het een en het ander en dan de terugrit. Ik vertrek op 11/09, er zal niets gebeuren zeker? Anders het was fijn met jullie samen te leven 🙂 Mijn testament opmaken zal ik niet doen. Ik laat zoveel niet achter (hihi), alleen goede vrienden en vriendinnen en natuurlijk mijn allerliefste familie.

2 gedachtes over “Vakantie

 1. Veel plezier gewenst Valerie. Zowel in Valencia, inderdaad een mooie cultuurstad, als in london, een wereldstad waar vanalles te beleven is.

 2. eerst en vooral : je vernieuwde website is schooon :p
  veel plezier op je reizen(*snif snif* ik moet naar school)
  enne..t’is te hopen dat je wat nalaat aan mij egh in je testament :p

  groetjes aan iedereen!!!

  ju allerliefste nichtje 😀
  Shirley -xx-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s