Santa Run

Binnen iets minder als één maand is het zover: op vrijdag 19 december zal de stad Antwerpen vanaf 18u volstromen met lopende… kerstmannen en -vrouwen. Net als vorig jaar zet Q-music die periode op een sportieve en gekke manier in met de Q-Santa Run!

Dankzij het vlakke parcours van 5km door de binnenstad is de Q-Santa Run toegankelijk voor iedereen. Of je nu een ervaren of een beginnend loper bent, je zal je zeker amuseren, want dat is de bedoeling! De Q-Santa Run is een unieke gelegenheid om samen met je vrienden of collegas op een originele en leuke manier de eindejaarsfeesten in te zetten.

Inschrijven?
Inschrijven kost 10 euro per persoon. Daarvoor krijg je, naast je inschrijvingspakket, ook een 5-delig Q-Santa Run Kerstpak. Klik hier om je in te schrijven (opgelet: het aantal deelnemers is beperkt).

Praktisch?
De organisatie zorgen voor alles: je kerstpak, kleedkamers, opbergmogelijkheden, uitslagen op de website en entertainment na het lopen! De details lees je vanaf maandag 8 december op www.qmusic.be

Ondanks ik GEEN q-music luisteraar ben doe ik toch mee. Gewoon voor het plezier. Lopen als een kerstvrouw in A’pen, zonder mij belacheijk te voelen 🙂

Een gedachte over “Santa Run

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s