Costa del Sol

Om het jaar af te sluiten gingen we voor een weekje naar Estepona, Costa del Sol. Eerst vertelden de weerkaarten dat 20°C ging zijn aan de Costa, maar tegen dat we vertrokken lager de temperaturen iets lager nl 15-16°C. Maar de reis was geboekt en we gingen er het beste van maken.

Op zaterdag héél vroeg vertrokken, de vlucht van 6u15 en na een kleine 3 uur stonden we in de luchthaven van Malaga waar de mensen van Tui ons stonden op te wachten. Eerst en vooral deden we onze winterjas uit … het was daar al 15°C en het was pas iets na 9u30 :-).

Na een goeie twee uur kwamen we aan ons hotel Atalaya Golf en Resort Hotel **** 😀 . Ons kamer was al klaar … ondanks we vanaf 14u normaal mochten inchecken. De koffers uitgepakt en iets lichter, dan een jeans en wintertrui, aangetrokken. Eerst het hotel wat verkennen en dan iets zoeken om te eten 🙂 Het was geleden van 10u30, in het vliegtuig. Na een praatje met een van de animatoren, die toevallig uit Oostende kwam, zijn we gaan eten en dan de bus genomen naar het centrum.

Op zaterdag én zondag was het zonnig, zo’n 16-17°C. Op zondag zijn we zelfs gaan wandelen langs de kust van ons hotel tot in Marbella, zo’n 16km verder 🙂 En dit in het gezelschap van een man die er alleen was … en afkomstig uit Torhout (West-Vlaanderen boven deze week in het hotel 😀 ).

Maandag was het heel slecht weer, de hele dag geregend. In het begin viel het nog mee, wat miezerig regen en zijn we dus met de bus naar Marbella geweest. Maar tegen de late namiddag werd het zo erg, qua regen dat we vroeger naar het hotel zijn geweest.

Op dinsdag, woensdag en donderdag hadden we geen regen en af en toe zon. Maar de t° waren nog rond de 15°C, dus met een gilet of lichte windjack viel het mee. Tijdens deze dagen hebben Estepona, Isdabe en Puerto Banus bezocht. Ja we gingen iedere dag enkele uren gaan wandelen. We (vooral ik) wilde veel zien 😉 Op vrijdag hadden we weer véél regen en wilde ik naar het shoppingcenter La Canada gaan. Door de hevige regen zaten we een uur in de bus, zowel de heen als terugrit. Maar we waren in verlof en zaten in het droge … dusja …

Tijdens ons verblijf hoorden we van onze Oostendse animator dat het hotel voor slechts 1/3 bezet was én dat het de laatste 10 dagen was dat het hotel open bleef. Dan ging het voor 2 maanden sluiten. Dus qua animatie was het heel miniem. Maar we hebben toch deelgenomen aan een kaartspel, karikatuurwedstrijd (spijtig geen fles Cava gewonnen, maar omdat het een  Brussels koppel was kregen we van hen toch een glaasje 😉 ), karabijnschieten, ping pong en tijdens de laatste avond hebben we nog een heel mooie Flamingo Show gezien.

Al bij al hebben we, ondanks twee regendagen, een goed wandelvakantie gehad. Het hotel viel goed mee (al ben je na 3 dagen het diner buffet wat beu gegeten) en que activiteiten die we wilden doen of zien is goed meegevallen.

Zie hieronder enkele sfeerfoto’s 😀 . Geniet ervan enne … als je nog vragen hebt … laat het maar horen 😀

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Enkele foto’s genomen met de smartphone

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s