Halve marathon Deinze-Bellem

“Traditie”getrouw stonden we op 11/11 aan de start van de halve marathon te Bellem. De start is NIET in Bellem maar in Deinze. Via de voorinschrijvingen kreeg je de kans om bus vervoer te nemen van de finish Bellem naar de start Deinze. De bussen vertrokken tussen 12u en 12u30. Door een file in Zwijnaarde waren wij genoodzaakt om een andere route te nemen, maar we waren toch nog op tijd voor onze bus. Al was het de voorlaatste 🙂 Iets voor 13u waren we dan aan de startplaats. Nog eventjes een sanitaire stop en dan wachten in de warmte om naar de startplaats te gaan. Brrr verdorie wat was het frisjes, ondanks de zon!!!

Iets na 13u30 werd het startschot gegeven en dan hop … weg voor 21.095km 😉 In het begin was het frisjes, maar na een km of drie viel de concentratie op het goed uitlopen zonder last aan de knie!!

Na 6km hadden we de eerste bevoorrading en het gevoel viel goed mee. De tweede bevoorrading was op 11km en ik liep dan met een groepje van 5. Een beetje praten met elkaar (al deze wedstrijd gelopen?, eerste halve marathon?, hoe gaat het nog? 🙂 ) en na 14km verlieten we de Leie aan de linkerkant om via een ommeweg van 2km over de brug te lopen (pfff mijn knie!!). Om dan 3km de Leie aan de rechterkant te hebben. En de laatste 2km liepen we al slalommend naar de finish, de Taborschool te Bellem. Mijn groepje van 5 heb ik aan de laatste bevoorrading, km 16, achter gelaten. En tijdens de laatste 2 km heb ik nog 3 lopers ingehaald.!!!

Na 2u16′ liep ik over de finish lijn … Heel tevreden qua tijd én gevoel. Mijn knie heb ik gevoeld, maar niet zo erg als vorige week tijdens de Donkmeerloop. Heel tevreden ben ik want ik heb GEEN enkele keer moeten wandelen EN heb 8 lopers ingehaald!!!

Mijn ventje liep na 1u49′ over de finish. Hij heeft niet diep gegaan, maar is toch tevreden.

Meer info http://www.jcaalter.be

3 gedachtes over “Halve marathon Deinze-Bellem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s