Donkmeerloop

Gisteren stond er een halve marathon op het programma … enne aan de “achterdeur” 🙂 Aangezien er véél voorinschrijvingen waren, zijn we met de fiets gegaan. Tja het was slechts op de Donk, zo’n 5km. En het was dan een opwarming voor de 21.095km hé 😉 !

Rond 13u30 waren we aan de festivalhal om ons loopnr op te halen en de rugzak af te geven. Aangezien het iets warmer was dan gedacht, hebben we onze lange mouwen en vestjes uitgedaan en in de rugzak gestoken. Ik moest wel zo’n 10min aanschuiven om onze rugzak af te geven aan de bewaarplaats. Omdat er nog lopers op het parcours waren van de 12km zijn we iets later gestart.

Om iets na 14u30 zijn we vertrokken voor één kleine ronde en drie grote ronden oftewel 21,095km te lopen. Na 8km liep ik samen met een dame die hetzelfde tempo had. Dat ging goed tot aan km 18 … Dan kreeg ik last aan mijn rechterknie 😦 Dan maar effe gewandeld en terug gelopen, maar ja … kreeg na 500m weer last … dan maar weer wat stappen. Tussen 18km en de finish heb ik toch 3 keer gewandeld … De laatste km heb ik een pak trager gelopen maar toch uitgelopen 😉 Na 2u17′ liep ik (met pijn aan de knie 😦 ) over de finish. al bij al ben ik tevreden , want ik heb toch 2min sneller gelopen dan in Buggenhout. MAAR eigenlijk mag je daar nog eens 3min van afdoen want het parcours was 21.7km ipv 21.095km … 600m verder lopen is toch ongeveer 3min … dus zit ik toch onder de 2u15′ 🙂

En mijn ventje … hij loopt héél goed … Kurt liep de halve marathon in 1u45′ … SUPER GOED zoetie XXX

6tag_011116-182148

Mooi aandenken van een leuke wedstrijd door een goeie organisatie.

2 gedachtes over “Donkmeerloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s