Monumententrail

Deze morgen zijn we naar Vorselaar gereden om deel te nemen aan de 21ste editie van hun Monumentenloop (www.kasteellopers.be). Het was een lange afstand trail run 🙂 Mijn ventje liep de 28km en ik liep de 19km. Mijn ambities voor dit jaar gaan niet verder dan een halve marathon 🙂 Maar die van mijn ventje gaan tot een marathon (misschien 🙂 ).

Na het warme onthaal van Dirk Vissers (altijd leuk om je terug te zien Dirk 😉 ), die een ware verrassing was voor hem, zijn we ons gaan inschrijven. Het inschrijvingsbedrag was 20€ maar 5€ ging integraal naar AZG (leuk om jullie nog eens terug te zien).

Om 11u01′ werd het startschot gegeven. De eerste 15km liepen de 19km, 28km en de marathon lopers over hetzelfde parcours. Na de tweede bevoorrading moest ik naar rechts lopen en de laatste 4km over dezelfde weg terug lopen. En de anderen moesten nog enkele kilometers verder. Na 2u01′ liep ik over de finish. Een heel mooi, rustig, natuur-lijk, bos-sig parcours, echt ene om terug te lopen!!! Door het militair domein, in het bos “Engels kamp”, langs de kleine Nete en Oude Nete armen.

Ik wist dat ik ongeveer een half uurtje tijd had eer dat mijn ventje over de finish kwam, dus snel om mijn sporttas, een douche nemen en dan … wachten totdat hij er kwam. En ja na 2u34′ was hij daar!! Super content!!! Na een (gedwongen) interview (hé Dirkske ;-D) was het Kurt beurt om een welverdiende douche te nemen en om onze natura prijs af te gaan halen. Bij het afgeven van het borstnr kregen we “iets”. Vandaag was dat een doos Uncle Bens rijst en … een grote pak LU petit beurre (njammie!!).

Met dank aan de organisatie voor de mooie foto’s

 

2 gedachtes over “Monumententrail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s