6 uren van Aalter

Gisteren was het dus zover … mijn doel … de 6 uren van Aalter. Vrijdagnacht en zaterdagnacht goed en veel geslapen 🙂 Ik stond dus gisteren goed uitgerust en met veel zin aan de start. Om 10u45 stonden we klaar aan de startlijn, de atletiekpiste van Aalter. We waren met zo’n 75 lopers. De eerste twee uren gingen goed. Ik liep op mijn eigen tempo en had zo’n gemiddelde van 9-9.3km/u, op schema dus. Maar ondertussen was het al 13u en de zon … die was er ook (teveel!!!). Tot twee en een half uur kon ik eten (gels), maar daarna kreeg ik niets meer binnen. Ik dronk voldoende, zelfs eens cola en sport drank. Maar het laatste uur had ik serieuze steken in mijn zij, zowel rechts als links. Dan maar gewandeld en met spijt moeten stoppen na 5 uur 😦 Ik weet nu dat lopen voor mij met temperaturen boven de 20-22°C té warm is. Maar heb toch 38km gelopen/gewandeld 🙂

Bij deze bedankt aan mijn supports, ouders en schoonouders én mijn ventje. Bedankt aan de medelopers Julie, Peter, Dirk, Louis voor hun steun tijdens de wedstrijd. En natuurlijk ook aan Joerie voor de organisatie, zoals altijd tip top inorde qua parking en bevoorrading (jammer van het mooie en warme weer 😦 ).

Hopelijk is het de volgende keer een pak minder warm en sta ik weer aan de start van de 6 uren 🙂

Foto’s volgen nog!!! Info ivm de wedstrijd http://6uurvanaalter.blogspot.be/

Hieronder al enkele foto’s genomen door Jacques Wasterlain (een supporter van een 6 uren loper en die gratis zijn foto’s op picassa plaats).

 

Een gedachte over “6 uren van Aalter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s