Love Run & Bike

Vandaag stond er een run & bike op het programma. D.w.z. afwisselend lopen en fietsen met een/je partner. Alles ging door in Knokke, CC De Scharpoort. De afstand was 14km in en rond het CC én op het strand. Pfff één ding kan ik je wel meedelen … het was lastiger dan verwacht!!! Ten eerste hebben mijn ventje Kurt en ik nooit geoefend op het strand en ten tweede het weer zat ons niet mee, regen én wind 😦 !

De start was om 10u30 aan het CC om dan samen de eerste 200m te lopen. Ik nam de fiets, mtb, en Kurt liep verder. Na 500m moesten we het zand al in, op het strand lopen. Daar hebben we onze eerste wissel genomen. Maar … tot aan het eerste keerpunt, km 4, moesten we tegenwind én de regen lopen. Ondertussen enkele keren gewisseld van loper naar fietser. Aan het keerpunt hadden we ook onze eerste bevoorrading. Dan liepen we in rechte lijn (alhoewel dat grof uitgedrukt is omdat het soms moeilijk was om te fietsen, op het strand!) naar het tweede keerpunt, na 9km. Daar was er ook bevoorrading én een praktische proef … De dames moesten door de gaten van het springkasteel en de heren over de gaten 😀 Dan terug de fiets op om dan weer een kleine 3km tegen de wind en regen in te lopen naar de dijk. Via parkwegentjes en via wijk in en uit liepen we naar de finish. Eens aan het CC terug gekomen moesten we eerst onze fiets op de desbetreffende plaats zetten om dan gezamenlijk door de BIB, museum en cinema te lopen naar de finish lijn. Pfff na 1u27 hadden we de 14km achter de rug.

Bij aankomst kregen we een flesje aquarius, een wafel, een tas warme tomatensoep met balletjes én de vrouwen kregen een rode roos 🙂

Het was, ondanks de weersomstandigheden, een heel toffe ervaring. We waren wat te snel gestart maar het was leuk om deel te nemen.

Men ziet ons waarschijnlijk volgend jaar terug 😀

Foto’s genomen door de organisatie :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s