Cesar City Trail Lokeren

Zaterdagavond stond er een ‘kleine’ wedstrijd op het programma, nl een city trail te Lokeren. D.w.z. 8km door Lokeren lopen maar met passages in het stadhuis, CC, VTI, …

De start werd om 19u gegeven aan het CC. Maar omdat we met veel waren, zo’n 1300 lopers, werd er in waves gelopen. Ik startte in wave 3, om 19u10. Maar mijn medelopers, de Kloddelopers van Zele, wilden al vroeger startten. Dus liepen we mee met de tweede wave, om 19u05.

Na enkele meters op de kasseien gelopen liepen we al in het stadsmuseum. Van daaruit liepen we richting de fuifzaal naar de AVLO piste en -kantine, langs de oevers van de Durme richting het VTI. Af en toe in een plas gelopen (donker hoor tussen 19u-20u 😉 ). Zo liepen we richting de brandweerkazerne, erdoorheen gelopen richting de NMBS. Neen ze waren niet aan het staken, we mochten zelfs doorheen het station lopen (niet over de rails natuurlijk !!! ). Van daaruit liepen we naar en door de muziekschool, het park Ter Beuken richting het stadhuis. Trappen op en af om dan richting de basisschool Bloemenhof te lopen. Over de speelplaats gelopen liepen we naar een andere school, nl het St-Lodewijkscollege. Van daaruit liepen de laatste kilometers richting de Hoedhaarsite, Galerij De Vuyst om door het CC te lopen met als aankomst op het kerkplein van Lokeren. Op verschillende plaatsen was er live muziek zoals doedelzak spelers, een koor, alpenhoorn orkest(je), …

Na de vele aanmoedigingen van de vele supporters kwam ik na 45’57” over de eindmeet. Onderweg veel lopers ingehaald. Ik had een gemiddelde van 9.4km/u, niet mijn streef snelheid maar omdat je door verschillende gebouwen moest was de passage soms al wandelend ipv lopend. Maar … een mooi en plezant parcours.

Na de finish kregen we een gratis pannenkoek én een recup drankje van Etixx en een Rice Dream van Alpro. En nu mogen we met ons bonnetje om een gratis fles cesar.

Bij deze nog eens een schouderklopje aan mijn collega Agnetha. Zij was deze zomer begonnen aan start to run, na enkele weken out (door ziekte), liep ze zaterdag toch mee aan de city trail run. Na een dik uur kwam ze tevreden over de meet. Dus … waar een wil is, is een weg. PROFICIAT Agnetha met je prestatie!!!

Meer info : http://citytrail.be

Hieronder op de foto met enkele lopers van AC Zele (een toffe bende!!).

city trail lokeren 2015

 

 

Een gedachte over “Cesar City Trail Lokeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s