Fédra’s Dance B-Day

Gisterenavond ben ik 3 buikdansvriendinnen naar Woluwe geweest. Niet alleen om daar iet te gaan eten maar om naar een buikdans show te gaan kijken. De show begon om 19u30 en was rond 23u gedaan, met daartussen een pauze van 20min. Nog een geluk dat een van de dames uit Woluwe was, we hadden onze plaatselijke gids mee 🙂

Ik vond het eerste gedeelte mooier dan het tweede gedeelte én vond dat het zo’n half uurtje té lang duurde. Maar ieder zijn menig. Maar de show zelf … PRACHTIG (de ene dans mooier dan de andere natuurlijk!). Zowel de choreografieën als de kostuums waren mooi om te zien. Vooral het optreden van Kareem GaD, prachtig wat die man kan!!!

Een professionele show waarin de diversiteit van de buikdans in het licht wordt gebracht : klassiek, folklore, populair, fantasie en fusie ! Solo’s, duo’s, trio’s en dansgroepen waaronder sommige speciaal werden gevormd voor de show “Transmission” ! Al deze gepassioneerde dansers en danseressen zullen het podium verlichten met originele choreografieën zoals onder andere fusie buikdans met klassiek ballet of cyclodans.

Fédra zal samen op het podium dansen met Taly Hanafy, Kareem GaD, Laura Maria De Gaspari, Farah Bakkali, Nuriyya Hanem, CycloJam, Serena Alba, Artemisia, Jamila Lou, Johanna, Khalida, Maëlle, Queenie, Zahra, Karin, Hava en de dansgroepen van Fédra : Saltana en Kimissa.

http://www.fedraqs.be/FDBDshow

WP_20151114_001 WP_20151114_002 WP_20151114_003

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s