B-Line

Een vriendin van me verhuurt haar studio te Blankenberge. Wij hebben nog een last-minuut kunnen boeken, donderdag-zaterdag. Donderdag iets na de middag vertrokken en ginder om de sleutel gegaan. Maar voor we de studio binnengingen, hebben we onszelf getrakteerd op een (alcohol vrij) cocktail. Hmmm zalig op het strand in de zon …

DSCI2628 (Large) DSCI2629 (Large) DSCI2630 (Large)

Na onze koffer uit te laden, hebben we een wandeling op de dijk gemaakt. Zalig!! ’s Avonds hebben we in de studio gegeten. Gezellig, knusjes met ons getweeën.

Zaterdagmorgen .. ik was al vroeg wakker en ben een half uurtje gaan lopen. Het was vreemd, om 7u30 zag ik bijna niemand … toch geen medelopers 😦 Na een half uurtje en een tussenstop bij de bakker terug naar de studio gegaan om te ontbijten. Daarna zijn we naar de Grote markt gegaan. Op vrijdagmorgen is er daar markt. de zon begon er goed door te komen en we zijn naar onze strandcabine geweest. Om daar uit te wind in de zon te liggen relaxen! Na een kleine twee uur zijn we gaan lunchen en een wandeling gemaakt. ’s Avonds zijn we gaan uiteten … we mogen ons toch eens laten verwennen hé. Met daar aansluitend nog een avondwandeling.

DSCI2631 (Large) DSCI2632 (Large) DSCI2633 (Large) DSCI2638 (Large) DSCI2643 (Large) DSCI2644 (Large) DSCI2645 (Large) DSCI2646 (Large) DSCI2649 (Large)

Zondagmorgen zag het er niet zo schitterend weer uit 😦 Maar niet getreurd we hebben toch nog een wandeling gemaakt voordat we de studio verlieten. Altijd leuk om eens uit te waaien aan de kust 😀 Nadat we de studio proper achter gelaten hebben en de koffer ingepakt in de auto gezet hebben, zijn we richting Sluis gegaan. Daar hebben we ons weer laten verwennen (beter dan in Blankenberge 😉 ) en natuurlijk zijn de winkeltjes nog eens gaan ‘bezoeken’. Met de zon in de rug hebben we de kuststreek verlaten. Het was een leuke en aangenaam 2-daagse Blankenberge 🙂

DSCI2650 (Large) DSCI2651 (Large) DSCI2652 (Large) DSCI2653 (Large) DSCI2654 (Large)

Een gedachte over “B-Line

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s