Blij met jezelf

Eventjes reclame maken voor een vriendin van me …

ONDERSTEUNING BIJ DE BLOEI VAN JE BESTE ZELF

PSYCH-K® Coaching :
rechtstreeks met het onderbewuste te communiceren. Op die manier maken we efficiënt, eenvoudig en snel komaf met belemmerende overtuigingen die zich in het onbewuste hebben genesteld. Door te kiezen voor ondersteunende automatismen in ons leven, worden wij vrij en komen we in Vrede met Onszelf en het Leven. In die zin is werken met PSYCH-K een levenskeuze om ons beste Zelf te worden en ons geluk te realiseren.

PSYCH-K wordt geleid door jou innerlijke wijsheid en heeft een totaal andere benadering dan welke therapie of healingmethode ook. Omdat we vanuit jouw innerlijke wijsheid kiezen voor verandering, zijn de veranderingen ook blijvend!

VLINDERHEALING :

verenigt de heilzame stroom van Essentiële Energie met zacht strijkende bewegingen van vlindermassage. De prachtige synergie tussen beiden geeft een nieuwe en duurzame impuls aan je totale wezen.

Vlindermassage is een zachte vorm van massage die op het centrale zenuwstelsel inwerkt en zo het gehele lichaam harmoniseert. Door vlinderlichte aanrakingen op de huid, laat het lichaam alle opgeslagen spanningen op een zachte manier los.

De Essentiële Energie spreekt de kern van de cellen aan zich terug te openen. Vanuit appreciatie van wie jij ECHT bent, geeft deze energie de impuls om terug bij jezelf te komen. Ze geeft leiding naar, en op je pad en wakkert de levensvonk aan, die in ieder van ons aanwezig is.

Meer info :

Veronika Gosselin – Alois De Beulelaan 20 – 9240 Zele

0485/50 70 35

http://www.blijmetjezelf.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s