Kerstloop Berlare

Deze namiddag was er in Berlare een kerstloop (hoe zou je anders een wedstrijd rond deze periode noemen!). Je kon kiezen uit 3 afstanden nl 2.5km, 5km of 7.5km. Dus liep je 1, 2 of 3 rondjes rond de kerk en kasteel van Berlare. Ik heb gekozen voor de lange afstand, samen met een vriendin van vroeger nl Zalida.

Aangezien je als kerstvrouw/-man gratis kon deelnemen … heb ik me natuurlijk als kerstvrouw verkleed 🙂 Het was frisjes, ondanks mijn kerstpakje dat ik aanhad! Dus moesten Zalida en ik 3 rondjes lopen. De eerste rond is natuurlijk een “verkennings”ronde. Maar al snel zag ik dat Zalida een stukje sneller liep dan ik, dus liet ik ze gaan. De ronden waren geen 2.5km maar 2.3km … dus liepen we 6.9km ipv 7.5km. Een beetje teleurstellend maarja … Toch tevreden met mijn eindtijd nl 42’45”, gemiddelde van 9.7km/u.

Vanaf de tweede ronde liep ik met een groepje van 4 lopers dat een goed/gemakkelijk tempo aanhield. Jammer dat ze de laatste 500m een tempo inschakelden … ik heb ze moeten laten gaan 😦 Ik voelde, door die heuveltjes in het bos én de kasseien , mijn achillespees weer de laatste km. Dus IJS erop leggen 🙂

Aangezien de organisatie meer inschrijvingen had dan voorzien hadden de laatste lopers (zoals ik) geen goodiebag meer 😦 Alleen (gelukkig maar!) nog het bonnetje voor een gratis chocomelk/glühwein en een curryworst.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Afbeelding

Een gedachte over “Kerstloop Berlare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s