Trio Triatlon Berlare

Gisteren, zaterdag, stond er een (mini) trio-triatlon wedstrijd op het programma. Het hele gebeuren nam plaats aan het Donkmeer hier in Berlare. Ons team, Team VaDaKu, bestond uit mezelf de zwemster, Danny de fietser (een collega van mij haar man) en Kurt de loper.

Om 10u werd het startschot gegeven en hop weg waren we, met 53 teams, voor … 250m zwemmen. Pfff niet ver, maar verdorie ze sloegen langs alle kanten. Ik had moeite om te zwemmen. Ik kreeg slaag maar … ik sloeg terug 😀 Na een kleine 6′ was ik uit het water en dan snel naar de fietser Danny lopen, de chip doorgeven en hop weg was Danny. Ik wist dat we goed zaten met Danny als fietser. Hij moest 2 ronden van 9km fietsen en na een goed half uurtje was hij terug, hij had een gemiddelde van 37.5km/u (!!). En dan was het aan de beurt van mijn ventje, 3.5km lopen. Het was één rondje in en rond de eendenkooi (net 3.5km). Kurt had de intentie om een gemiddelde van 12km/u te lopen, dus ongeveer 17’30”, maar … na 15′ was hij terug. Dus liep hij aan een gemiddelde van … 14.3km/u (!!!). Door onze snelle fietser én loper, de mannen dus, hebben we toch enkele plaatsen opgeschoven. DANK U mannen 😀 En met deze mooie gemiddelden hadden we een eindtijd van 50′ ongeveer. Straf he. de juiste tijden staan pas volgende week op de site van Berlare (http://www.berlare.be/Trio-triatlon).

Enkele sfeerfoto’s die genomen werden door Julie (dochter van Danny) :

DSCI0294 (Large) DSCI0295 (Large) DSCI0297 (Large) DSCI0303 (Large) DSCI0307 (Large) DSCI0310 (Large) DSCI0311 (Large) DSCI0314 (Large) DSCI0313 (Large) DSCI0315 (Large) DSCI0316 (Large)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s