Kerstloop Berlare

Nog een geluk dat we afgesproken hadden met Eddy deze namiddag, of het ging een lazy sunday worden. Want zeg nu zelf als je opstaat en je ziet dat het hard aan het regenen is … dan is de knop snel omgedraaid naar … gezellig thuis voor de haard met ons getweeën 🙂 Maar rond 13u15 stonden we al aan de inschrijvingstent aan de kerk van Berlare. De kids run was om 13u30 en een kwartier later mochten de “groten” van start. Het waren natte ronden van 2.5km. Je kon kiezen uit 2.5km, 5km of 7.5km. De ronden liepen rond de kerk en het park van Berlare. En ja nu moet je weten dat het regende van zaterdagmiddag tot na de wedstrijd … dus het park/bos lag er heel modderig bij. Kurt liep de 5km en ik liep de 7.5km (ik ben ondertussen al weer aan het opbouwen voor de marathon van Rotterdam). Na 100m liepen we het park in en had ik al een handvol lopers achter me. Het modderig park in en na een kleine kilometer verlieten we het park richting de kapel en dan richting een wijk om dan zo terug naar de kerk te lopen. En dan zo een, twee of driemaal. Tijdens de tweede ronde begon het harder te regenen. Maar tegen dan liep ik terug in het park en voelde ik het niet zo erg 🙂 Maarja de rest van de ronde was het druipen 😦 En na 42’07” liep ik over de eindmeet. En mijn Garmin heeft me waarschijnlijk in het bos alleen gelaten want ik had maar 6.93km ipv 7.5km, daarmee had ik een gemiddelde van 9.9km/u. En toch ben ik tevreden over mijn eindtijd gezien het parcours én de regen 🙂 Kurt heeft een eindtijd van 36’38” (het was ook geen 5km maar 4.6km). Mijn ventje is terug aan het opbouwen en gezien  zijn gezondheidstoestand de laatste tijd ben ik trots op hem dat hij het toch weer heeft gefinisht!!!

DSCI0735 (Large) DSCI0726 (Large) DSCI0727 (Large) DSCI0728 (Large) DSCI0729 (Large) DSCI0730 (Large) DSCI0731 (Large) DSCI0732 (Large) DSCI0733 (Large) DSCI0734 (Large)

 

Een gedachte over “Kerstloop Berlare

  1. Wat leuk dat jullie verkleed waren, echt grappig. EN flink dat je toch gelopen hebt. HEt was inderdaad héél verleidelijk om vandaag gewoon thuis te blijven. Ik had bijna hetzelfde gedaan, maar ja, met een marathon doe je dat natuurlijk niet. Knap gelopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s