iDuathlon

Op zondag 15/04 nam mijn ventje deel aan een duathlon te Duinbergen (Knokke) (www.iduathlon.be). Het zou “zwaar” worden. Ten eerste nam hij deel daags ervoor aan De ronde van Zele (35km) én deze duathlon was off-road, op het strand!!! Dus met toch wat volle moed (en volle/zware benen) waren we op weg naar Duinbergen. Rond 14u waren we aan het wedstrijdsecretariaat om zijn nr, hij had nr 213. En daarna zijn we naar de startplaats gegaan.

De wedstrijd nam plaats op het strand. Men moest eerst 2 rondjes van 2.5km op het strand lopen, daarna 4 ronden van 5.5km off-road fietsen en dan nog één rondje op het strand lopen. Het lopen viel al bij al nog redelijk goed mee. Maar het fietsgedeelte was zwaar!!! Er waren in het parcours 3 hellingen, waarvan één helling een % van 9% had én men moest daarna ook nog op het strand rijden. Wat er ook de hele wedstrijd zwaar/lastig maakte was de felle wind. Die kwam recht vanuit de zee en had snelheden tot 60-70km/u. Dusja … lastig was het wel!!!

Maar al bij al heeft mijn schatje het er heel goed vanaf gebracht 🙂 Hij had een eindtijd van 2u02’44”. Hij was heel tevreden met zijn tijd. En volgend jaar wil hij natuurlijk zijn tijd verbeteren 🙂

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s