Halve marathon Omega-Pharma

Zondag rond de middag thuis vertrokken om deel te nemen aan de halve marathon Omega-Pharma te Nazareth. Mijn ventje deed mee aan de 10km. Eens aangekomen aan de sporthal te Nazareth zijn we om ons nr gegaan (met een tussenstop van een dringende plaspauze :-)). We kregen een envelop met daarin ons loopnr, een loopplan (voor de supporters waarschijnlijk :-)) en veiligheidsspelden. Alsook kregen we een groen bandje om ons arm met de bedoeling om na de wedstrijd om ons goodiebag te gaan.

Om 14u10u werd het startschot van de halve marathon gegeven. We moesten 3 ronden lopen. Eerst een kleine ronde van 3 km ongeveer en daarna 2 ronden van 9km. De eerste 10-11km liep ik met een groepje dat een tempo had van 10.7km/u ongeveer. Normaal zou ik dat tempo kunnen volhouden, maar had de laatste weken niet veel kilometers gelopen en dus ben ik wat afgezwakt 😦 Tussen km 13 en 16 had ik het eventjes lastig. Maar ik heb me daarna “herpakt” en ik kwam tevreden (na een sprintje) over de finishlijn na 2u10’08”, een gemiddelde tempo van 9.6km/u. Ik ben héél tevreden. En natuurlijk is het plezant als je schat aan de finish staat te wachten én te supporteren 😀

Kurt heeft zijn 10km ook goed uitgelopen, hij is ook heel tevreden. Hij heeft zijn 10km uitgelopen in 58’50”.

Alsook waren mijn coach Natalie en enkele oude bekenden zoals Bruno, Kurt, Bert, Koen, … die de 10km of de halve marathon liepen. Mijn coach behaalde de 10km in 53’05, sterk!!!!!

En bedankt aan fotograaf Lore voor de enkele foto’s 🙂

En de goodiebag … die was rijk gevuld met staaltjes en kortingsbonnen van Bodysol, Davitamon, Lotus, Skoda, Q8, … Je krijgt waar voor je inschrijvingsgeld 🙂 !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s