Nummer 7

robin hood3

Ja we zijn weer vertrokken … trainen voor een volgende marathon. En zoals de titel al aanduid/zegt is het nummer 7 al. Verdorie wat gaat die tijd toch snel. Ik loop nr 7 in 4 jaar tijd. Dus 2 marathons per jaar. Voor mij is dat voldoende want ik wil tussenin nog andere uitdagingen beleven 🙂 Zo heb ik tussen marathon 3 en 4 meegedaan aan een trio halve triatlon (zie rubriek Ironman 70.3 Monaco september 2009).

Deze keer gaan we richting UK, nl Nottingham. Ik loop er de Robin Hood marathon. Het zal een avontuur op zich zijn denk ik. In het “tekenâ€? van Robin Hood een marathon lopen, door het bos van Robin Hood 🙂 Volgens het “planâ€? lopen we in een 8-vorm. De eerste lus lopen we samen met de halve marathon lopers. Ja je kan ook meedoen aan de halve marathon. Maar eens zover gekomen lopen we de gehele afstand. Normaal wel hé, als we géén last hebben van kwetsuren of zo. Je kan altijd een slechte dag hebben ofzo :-S ???

robin hood1 robin hood2

Het parcours :

robin hood4

2 gedachtes over “Nummer 7

  1. Je liep er al meer in 4 jaar dan ik ik mijn loopcarrière van ruim 30 jaar.Succes met de voorbereidingen van je volgende!!

  2. dat zullen er dan 7 meer zijn dan mij! Maar ziet er wel een mooi evenement uit, combineren met een reisje ideaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s