Kortrijk loopt!

Gisteren, maandag, ben ik samen met mijn ventje naar Kortrijk gegaan om mee te doen aan de 11km. De mannen vertrokken om 11u en de vrouwen om 11u30. Jaja mijn schatje heeft meegelopen. En dat na 4 maanden out!!! En moet zeggen … hij heeft dat super gedaan xxx !!! 🙂 !!!

Samen met Bjorn aan de start zijn ze om 11u vertrokken. Nog snel een goeie wedstrijd toewensen (ja aan hen beiden :-)) en nog zeggen dat mijn schatje zich niet moet “opblazenâ€?. Ja het was zijn eerste wedstrijd na enkele gezondheidsproblemen. Na de wedstrijd zei hij dat het goed ging. Al ging in het begin een beetje (te) snel maar het ging …

Samen met Natalie (zij had de dag ervoor meegedaan aan 1/4 triatlon en ging op het gemak doen) zijn we om 11u30 vertrokken voor de 11km. En het ging goed. Na 3km hadden we al een bevoorrading in een of ander park. Ondanks de vele lopers hadden we snel ons juiste tempo. Eens aan de Grote Markt gekomen in Kortrijk was er de splitsing voor de 5 en de 11km. De 5km moest rechts houden en de 11km lopers moesten richting Broeltorens. Over het bruggetje aan de Broeltorens liepen we links over de nieuwe brug en eronder en dan nog over een brug. Ik denk dat we op anderhalve kilometer twee bruggen op en af gelopen hebben. Na 6km hadden we alweer een bevoorrading. Zo liepen we verder tot we aan km 9 weer bevoorrading hadden. Het was wel leuk om op zo’n kleine afstand 3 keer bevoorrading te hebben. Maar ik vond dat we bij de laatste bevoorrading toch wel sportdrank mochten hebben ipv water. Want Kortrijk is niet zo plat als men denk (toch niet het parcours dat we gelopen hebben :-)). En de laatste 500m zijn het zwaarst want dan heb je een serieuze helling!!

Onze tijden:

Kurt:1u06 ; Bjorn: staat niet op de lijst (!!) volgens hemzelf heeft hij ook rond de 1u06; Natalie: 1u07’ ; Valerie: 1u06’

Oja, de afstand was géén 11km maar 11.5km. En dit is bevestigd door enkele lopers met een garmin horloge 🙂 En de 5km was maar 4.5km. Raar hé!! Dat beïnvloedt wel onze eindtijd hé!

Allemaal een dikke proficiat!!

Een gedachte over “Kortrijk loopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s