Volgende doelen

Brussel hebben we gehaald in een goede tijd. Maar dat wil niet zeggen dat we stoppen met lopen. NEEN! Mijn volgend doel is 25km te kunnen uitlopen, nl de V-route. Zoals ieder jaar op 15 augustus fiets men deze route ten voordele van Koester. Maar dit jaar zou ik ze graag lopen, indien het weer het toelaat natuurlijk. Het is dus GEEN wedstrijd maar een oefening/voorbereiding voor volgend jaar (marathon Rome). Vorig jaar heb ik ze niet kunnen lopen omdat ik een achillespeesontsteking had. En die is gelukkig nu helemaal verdwenen.

En we blijven natuurlijk ook trainen op fiets– en zwemvlak. Op 26 augustus zou ik graag (als we ons mogen inschrijven en geselecteerd zijn) voor de finisher triathlon in Knokke.

Vanaf halverwege september start dan de “eigenlijke” training voor mijn volgende uitdaging voor 2008, nl de marathon van Rome. We zullen zien hoever we geraken met de trainingen. Ik weet zeker en vast dat ik me geen zorgen moet maken om te lopen, want mijn looppartner is enthousiast dat ze kan “blijven” lopen. Aangezien ik blijf lopen is ze tevreden, want ze ziet het niet zitten om alleen te lopen. Mensen die willen meelopen mogen het gerust tegen mij zeggen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Al moet ik zeggen dat mijn loopsnelheid op trainingen 9km/u is. En de lange afstandstrainingen gebeuren op zondagvoormiddag. Het doel van Rome is uitlopen. We zetten er geen tijd op!  

 

Een gedachte over “Volgende doelen

  1. Quoi de plus naturel que d’encourager une sportive dynamique de réussir les objectifs, qu’elle s’est fixée.
    Chaque fois que tu participeras à une épreuve, nous serons à tes côtés, surtout dans les moments difficiles.
    Valérie, saches qu’on sera toujours là.
    Bisou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s