ING Dwars door Brugge

Zondag heb ik voor de tweede maal meegedaan aan de ING Dwars door Brugge. Het was de 27ste editie. Op de affiche en flyers e.d. staat er 15km maar origineel is het 14.8km. In Brugge werken ze met barcode op je borstnummer en niet met championchips. Met chips vind ik dat je tijd correcter is. Maarja, ik had deze keer mijn hartslagmeter aan! De tijd op mijn horloge was 1u27’36” en de tijd van Brugge was juist 1u30. Dat is een gemiddelde van 9.8km/u. Goed hé! Al moet ik zegggen dat ik 3 minuten sneller liep als vorig jaar. Mijn tijd van vorig jaar stond op 1u33. Een goed teken hé! Beetje bij beetje geraken we er. Het parcour zelf is mooi, langs het water naar de grote markt en de winkelstraat en zo via het minnewater terug naar de spoorwegstraat. Veel volk langs het parcour. Het enige nadeel, maar dat is typisch Brugge, zijn de vele kasseien. De herinneringsmedaille is juist de dezelfde als van de tien mijl van Antwerpen. Jammer, die van vorig jaar was anders. En nu verder trainen voor dé wedstrijd waar ik het eigenlijk voor doe … de 20km van Brussel. En die is er over een 3–tal weken.

2 gedachtes over “ING Dwars door Brugge

  1. Coucou,

    Bruges est une superbe ville, mais tu n’as pas eu le temps d’admirer ce beau paysage, car l’important était de parcourir ces 15 km dans de bonnes conditions.
    C’est fait et de très belles manières.
    Les 20 km de Bruxelles arrivent, bon courage, Val.
    Pat et Hervé.

  2. allee,ge zijt er klaar voor , de laatste week voor Brussel beetje afbouwen hé , zeker de laatste 4 dagen geen zotte dingen meer doen , groetjes , Dirk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s